woensdag 18 januari 2012

Onweerstaanbare koekjes


Het is geen geheim dat ik groot fan ben van Mjammie Koekjes en ook deze nieuwste creatie mag er weer zijn. Geloof mij maar deze koekjes zijn onweerstaanbaar! Wil je het zelf proeven? Bestel ze dan online of mail voor 1 februari 2012 hoe nieuwsgierig je er precies naar bent en maak kans op een grote doos van deze heerlijke liefdeskoekjes.

5 opmerkingen:

 1. Ze zijn echt super, vriendinnen waren erg verrast toen ik ze stiekem naar hen verstuurde :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Stuur een doosje naar je lief op valentijsdag! Ook leuk om naar jezelf te sturen met valentijsdag en dan 's avonds je man/vrouw/vriend/vriendin te bedanken... Voor een heel bijzonder effect!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De winnaar is de zwangere Annemieke, met haar inzending:

   "Ja zeg, moet ik nu echt gaan vertellen waarom die koekjes in mijn koekjestrommel moeten? Let the hormones do the talking! Kijk, en als die koekjes dan eenmaal in mijn kast liggen, dan hoeft mijn arme vriend niet helemaal naar de winkel 's avonds laat omdat ik met mijn zwangere hoofd bedacht heb weer zin te hebben in: chocoladeijs/digestives/mergpijpjes*. *Streep door wat niet van toepassing is. Of nee, we strepen niks door, maar laten alles staan, dan is het meteen een boodschappenlijstje."

   Verwijderen
 3. Gefeliciteerd Annemieke! Jullie hebben er met zn drietjes plezier van!

  Erna

  BeantwoordenVerwijderen